Gloednieuw JaarTraject: Doeners gezocht

Bijgewerkt: 8 apr 2019

Zoals je misschien gemerkt hebt (of ook niet): er heeft een naamswijziging plaatsgevonden van PassiemooV naar PassieSchool.

Waarom? Alles is in verandering, ook ik, en de “PassieSchool” dekt meer de inhoud van wat ik doe: aanleren hoe je je passie(s) in de wereld kan zetten, concreet en vanuit volledige verbinding met je hart.

Het Gloednieuwe JaarTraject is daar een belichaming van.

Wat kan dit voor jou betekenen?

• Je hebt de kans om als allereerste het JaarTraject van de Passieschool te volgen!

• Je kan deelnemen aan een sterk verlaagd tarief!

• 4 Expert-Trainers komen een training geven, zonder meerkost.

Kan iedereen deelnemen?

1. Er is een beperkt aantal plaatsen, omdat ik heel bewust start met een kleine groep, die alle aandacht krijgt.

2. Je dient bereid te zijn om jouw passie, jouw droomproject in de wereld te zetten!

“If you want things in your life to CHANGE, you have to CHANGE things in your life”

Jaartraject  2019.01

Het Jaartraject van de Passieschool is een intens, eenvoudig en krachtig traject om jouw droom, jouw passie, jouw project in de wereld te zetten. Excuses om het niet te doen, ga je vergeten, zodat je binnen pakweg 20 jaar niet kan zeggen: ik wou dat eigenlijk dolgraag, maar wist niet hoe en heb er nooit mijn schouders echt onder gezet, ik heb het nooit een kans gegeven.

Om dit toch te kunnen doen krijg je Tools en Processen aangeboden die de meesten onder ons nooit geleerd hebben.

Wetenschappelijk onderzoek van het laatste decennium, inclusief de kwantumfysica, heeft heel helder en meetbaar aangetoond hoe ons brein eigenlijk echt werkt, hoe de universele wetten & krachten juist werken, dus gaan we al die kennis inzetten ten voordele van wat we eigenlijk willen met ons leven.

Er is veel meer mogelijk dan we denken of aangeleerd hebben.  En dan bedoel ik: ECHT VEEL MEER!

Na dit traject

• Heb je je droom, je passie, je project volledig of gedeeltelijk in de wereld gezet (afhankelijk van de omvang ervan)

• Het kan zijn dat je het nog niet helemaal of niet weet: in een eerste stap wordt heel duidelijk je vinger gelegd hebben op wat je eigenlijk echt wilt en wat bij je past ('weten wat' is één van de belangrijkste voorwaarden om te kunnen manifesteren)

• Je leven lijkt meer vanzelf te gaan.

• Je voelt dat je aan het stuur staat van je leven.

• Je bent meer in je kracht gaan staan en je hebt zelfvertrouwen en kennis verworven om dat te creëren wat je nog wenst te creëren.

• Je hebt de gewoonte gekweekt om te kiezen in functie van je passies en je idealen. Niet in functie van wat anderen/de maatschappij van je verwachten of je toefluisteren (ook al is dat vaak goed bedoeld)

• Je begint volledig te durven doen waar jij blij van wordt! En nee, dat is niet tegen andermans schenen stampen, integendeel!

• Je hebt een concreet, efficiënt stappenplan dat je kan blijven gebruiken en updaten voor verdere creatie.

Wat leer je:

• Je leert de werking van je brein & je kan deze kennis inzetten in je manifestatieproces

• Je weet hoe de wet van aantrekking echt werkt & hoe ze te gebruiken

• Je hebt ervaren wat de kracht is van onze gedachten & hoe die juist werkt

• Je hebt concrete tools om in te zetten als belemmerende overtuigingen en niet –helpende gewoonten en gedachten het nog eens van je overnemen (hetgeen in real life toch nog zal gebeuren)

• Je weet hoe te plannen & vooral hoe die planning op maat van jezelf op te stellen

• Je hebt een concreet, efficiënt stappenplan dat je kan blijven gebruiken en updaten zo nodig.

• Je weet meditatie en stilte in te zetten om te creëren

• Nu weet je wat een inspirerend plan is, waardoor je bijna als vanzelf begint te manifesteren wat je echt wilt

• Je hebt ervaren wat geïnspireerde actie is & hoe die te gebruiken ipv geforceerde actie.

• Je kan de procedures, perfect toepassen op eender welk ander project, passie, droom die je wilt verwerkelijken. Het is UNIVERSEEL!

“Stay in Action to stay connected with your Passions”

Heb je interesse in het PassieTraject 2019-01 van de PassieSchool?

Vul je naam en emailadres in en ik bezorg je alle info.

Let wel: Hiermee ben je niet ingeschreven voor het traject