Een Gloednieuw Traject!

Beetje achtergrond

Het gaat hier gedeeltelijk over een naamswijziging van PassiemooV naar PassieSchool. Waarom?
Alles is in verandering, ook ik, en de “PassieSchool” dekt meer de inhoud van wat ik aanbied:
leren hoe je je passie(s) in de wereld kan zetten, concreet en vanuit volledige verbinding met je hart.

Wat kan dit voor jou betekenen?

• Je hebt de kans om als allereerste het JaarTraject van de Passieschool te volgen!

• Je kan deelnemen aan een sterk verlaagd tarief!

Kan iedereen deelnemen?

• Er is een beperkt aantal plaatsen, omdat ik heel bewust start met een kleine groep, die alle aandacht krijgt.

• Je dient bereid te zijn om jouw passie, jouw droomproject in de wereld te zetten!

“If You Want Things in Your Life To CHANGE –  You Have To CHANGE Things In Your Life”

Jaartraject  2019.01

Het JaarTraject van de Passieschool is een intens, eenvoudig en krachtig traject om jouw droom, jouw passie, jouw project in de wereld te zetten. Excuses om het niet te doen, ga je afleren, zodat je binnen 10 of 20 of 30 jaar niet kan zeggen: ik wou dat eigenlijk dolgraag, maar wist  niet hoe en heb er nooit mijn schouders echt onder gezet, ik heb het nooit een kans gegeven.

Om dit te kunnen doen krijg je Tools en Processen aangeboden die de meesten onder ons nooit geleerd hebben.

Wetenschappelijk onderzoek van het laatste decennium, inclusief de kwantumfysica, heeft heel helder en meetbaar aangetoond hoe ons brein eigenlijk echt werkt, hoe de universele wetten & krachten juist werken, opdat we al die kennis kunnen inzetten ten voordele van wat we eigenlijk willen met ons leven.

Er is veel meer mogelijk dan we denken of aangeleerd hebben.  En dan bedoel ik: ECHT VEEL MEER!

NA DIT TRAJECT:

>Ga je in een eerste stap heel duidelijk je vinger gelegd hebben op wat je eigenlijk echt wilt en wat bij je past

>Heb je de details hiervan volledig helder, namelijk betekent dat nu eigenlijk concreet voor jou
(één van de belangrijkste voorwaarden om te manifesteren)

>Heb je inzicht verworven in je INNER WHY (Waarom is dat zo belangrijk voor je?)

>Heb je een goed begrip van de werking van je brein & kan je deze kennis inzetten in je manifestatieproces

>Weet je hoe o.a. de wet van aantrekking echt werkt & hoe ze te gebruiken

>Heb je ervaren wat de kracht is van onze gedachten & hoe die juist werkt

>Heb je concrete tools om in te zetten als belemmerende overtuigingen en niet –helpende gewoonten en gedachten het nog eens van je overnemen (hetgeen in real life toch nog zal gebeuren)

>Weet je hoe te plannen & vooral hoe die planning op maat van jezelf op te stellen

>Je hebt een concreet, efficiënt stappenplan dat je kan blijven gebruiken en updaten zo nodig.

>Weet je hoe je een inspirerend plan uitwerkt, waardoor je bijna als vanzelf begint te manifesteren wat je echt wilt

>Heb je ervaren wat geïnspireerde actie is & hoe die te gebruiken ipv geforceerde actie.

>Kan je de procedures, de stappen die je gebruikt en geleerd hebt, perfect toepassen op eender welk ander project, passie, droom die je wilt verwerkelijken. Het is UNIVERSEEL!

“Stay In Action –
To Stay Connected With Your Passions”

Heb je interesse in het PassieTraject 2019-01 van de PassieSchool?

Vul je naam en emailadres in en ik bezorg je alle info.
Let wel: Hiermee ben je nog niet ingeschreven voor het traject