ma 12 okt. | Oppuurs

Ideale Job Atelier

Op weg naar je ideale werk - Kom je mee?
Registratie is afgesloten
Ideale Job Atelier

Tijd & Locatie

12 okt. 2020 13:00 – 17:00
Oppuurs, 2890 Oppuurs, België

Over dit evenement

Zou jij dit ook willen:

• Een job waardoor je 's avonds vol energie naar huis rijdt, klaar om de avond te starten?
  • Weten dat je het juiste aan het doen bent, en niet meer hoeft te twijfelen?
  • Een job hebben die je op het lijf geschreven staat, en oh zo goed voelt

Vraag je je soms af of dat wel kan? Die ideale job vinden. Moet je daar wel naar zoeken? Kom je dan niet bedrogen uit?

Een eerlijk antwoord: Ja, het is mogelijk, het is alleen niet hoe we het geleerd hebben.

Heel vaak hebben we de volgende achterliggende gedachten als we in een job zitten die ons niet gelukkig maakt:

• Volhouden
  • Hard werken en niet klagen
  • Het kan niet altijd rozegeur en maneschijn zijn
  • Werken is per definitie niet leuk
  • Niet flauw doen
  • De anderen doen dat toch ook

​En we blijven verder doen.

​En dan overkomen ons dingen zoals: burn-out, depressie, ongelukkig zijn, twijfelen, gefrustreerd zijn, kwaad zijn op je partner, kort naar je kinderen, oordelend naar anderen, te streng zijn voor jezelf, geen geduld met je collega’s, ...

En dan weten we het helemaal niet meer.

En dan hebben we zeker de energie niet meer om iets te ondernemen om er iets aan te doen.

Gun jij jezelf die ideale job? Dan ben je heel welkom in ons Ideale Job Atelier

Tijdens dit Ideale Job Atelier leer je:

Afstemmen op je hart:

• Wat drijft jou in het leven?
  • Waar krijg je eigenlijk echt energie van?
  • Waar word je gewoon blij van?
  • Waarvoor kom je met plezier uit je bed ’s morgens?
  • Wat zijn jouw basisvoorwaarden om te kunnen genieten?​

Je werkidealen blootleggen, in verbinding met je essentie:

• Waar word je enthousiast van op je werk?
  • Waardoor keer je vol energie naar huis na je werk?
  • Wat zijn je werkvoorwaarden om je goed te voelen?
  • Wat maakt dat je voldoening hebt op je werk?

​Resultaten van het ideale job traject:

• Je hebt je ideale werk gevonden
  • Je weet het nu helemaal zeker en hebt al een aantal mijlpalen op weg naar je ideale job genomen
  • Je hebt een concreet actieplan en ziet duidelijk hoe je kan geraken bij je ideale werk
  • Je gelooft nu ook dat het kan en ziet de mogelijkheden

Hoe gaat zo een Ideale Job Atelier praktisch in z'n werk:

1. Workshop in Groep

We starten met een workshop van 3 uur in kleine groep, waarin je de fundamenten gaat leggen voor je ideale job.

2. Individueel traject

Nadien werk je verder in 1 op 1 sessies met Veerle of een andere Blend coach naar keuze zodat je stap voor stap die ideale job ook echt gaat realiseren.

​Het individuele traject bestaat uit 6,5 uur 1 op 1 begeleiding verspreid over meerdere sessies.

Wat betaal ik voor het Ideale Job Atelier/Traject:

• Het traject heeft een waarde van € 1.100 euro waarvan je zelf slechts € 80,- betaalt doordat je gebruik kan maken van loopbaancheques van VDAB. (PassieSchool werkt samen met erkend loopbaancentrum Blend voor loopbaanbegeleiding)
  • Zonder loopbaancheques kost dit atelier € 55,-.

Een individueel traject zonder loopbaancheques is ook mogelijk. Meer info: https://www.passieschool.be/privebegeleiding.

Ik start graag met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek, zodat we zeker zijn dat het Ideale Job Atelier 100% klopt voor jou en het je ook de resultaten gaat opleveren waar je naar verlangt.

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.